logo-black

Whitepapers & Downloads

[Handboek] API Management voor E-commerce
API Management voor E-commerce
Hoe complexer je IT-landschap, hoe moeilijker en duurder het is om nieuwe functies door te voeren. API Management is het antwoord hierop. Zo kan jij innovaties sneller uitrollen en de Business blij maken.
Whitepaper E-commerce platforms
E-Commerce Platform Keuzegids
Het kiezen van een e-commerceplatfom is lastig. Keuzes te over en folders vertellen vaak maar het halve verhaal. Daarom hebben we 16 E-commerce platformen op 10 belangrijke punten vergeleken.
Longread Het MVP - Speerpunt van je digitale strategie
MVP: speerpunt van je digitale strategie
Netflix, Uber, AirBnB, Facebook: alle tech-giganten zijn ooit met een MVP begonnen. Maar dat betekent niet dat een MVP enkel voor start-ups is. In deze longread leggen we uit hoe een MVP je helpt om snel innovaties te lanceren en gebruikersdata te verzamelen. En zo de concurrentie een stap voor bent!
 
Kennisbank - How to Discovery Phase
How to: Discovery Phase
In de complexe IT-landschappen van nu moet je eerst kennis verzamelen, voordat je kunt gaan bouwen. Wij hebben daarvoor een eigen methode ontwikkeld om de complexiteit te versimpelen. Die methode begint met een Discovery Phase. In deze longread nemen we je stap voor stap mee in dit proces.
Whitepaper Van start-up naar scale-up
Whitepaper Van Start-up naar Scale up
In  dit whitepaper vind je adviezen die je kunnen helpen een strategie te bepalen voor de volgende stap in jouw IT-gedreven organisatie. Lees hoe je met een paar slimme keuzes kunt bijsturen, doorontwikkelen en hoe je er voor zorgt dat je bij je volgende fase niet opnieuw voor dezelfde uitdagingen staat.
 
Whitepaper App Development
Whitepaper App Development
Alles wat jij moet weten over App Development. Hierin vind je alle stappen en overwegingen die we bij Enrise nemen als we aan de slag gaan met het ontwikkelen van een app.


Laravel Longread - Whitepaper pagina
Laravel
Zo bouw je supersnel een applicatie
Wij zijn enthousiast over Laravel. Maar jij vraagt je misschien af wat jij daaraan hebt. In deze longraad beantwoorden we een paar belangrijke vragen over Laravel en leer jij waarom Laravel voor jou belangrijke technologie is.