Aflevering 1:

 Waarom is een nieuw e-commerceplatform zo duur? 

In aflevering 1 van Enrise Business Talks ontvangt presentator Bouke Vlierhuis twee Enrisers met veel ervaring in de wereld van e-commerce: Pim van der Linden (sales & partnerships) en Michel Harskamp (product owner). Centraal staat de vraag: Waarom is een nieuw e-commerceplatform eigenlijk zo duur? Ben je geschrokken van een hoge offerte? In deze uitzending geven we inzicht hoe je kosten en risico’s kunt beperken en toch zeker weet dat je een platform krijgt dat past bij jouw ambities. 


Aflevering 2:

Aflevering  3:

Wat is de discovery phase?

Discovery phase: hoe werkt het en wat hou je er aan over?

Elk project start met het in kaart brengen van wensen en eisen. Begin hier snel mee en doe het grondig. Dat voorkomt later in het project vervelende verrassingen. In deze aflevering vertellen software architect Steven de Vries en product owner Michel Harskamp hoe de discovery phase het draagvlak binnen je organisatie kan helpen vergroten.

Bekijk deze Business Talk

In deze uitzending duiker we nog dieper in de discovery phase. Want hoe werkt het? En wat hou je er aan over? Volgens software architect Steven de Vries en developer Jeroen Groenendijk is het antwoord op deze vraag: "Je weg naar het succes wordt duidelijker. We bepalen niet alleen wat er moet gebeuren, maar eigenlijk ook of het wel kan".

Bekijk deze Business Talk

Verder praten?
Bel of mail Pim van der Linden voor een
vrijblijvend gesprek

+31(0)648528468
pim@enrise.com